TV Horizon 32H120

Televizorul Horizon 32H120 face parte din categoria televizoarelor LCD ieftine și se aseamănă foarte mult la caracteristici dar și la design cu televizorul Horizon 32H100, tot un televizor ieftin de la Horizon. Prețul scăzut al acestui televizor este dat de funcțiile reduse, de firmă (probabil dacă avea logo LG sau Samsung costa cu 200 – 300 lei mai mult) dar și de materialele mai puțin calitative față de alte televizoare LCD cu prețuri mai ridicate.

Dacă comparăm Horizon 32H120 cu Horizon 32H100 vom vedea că primul are un preț mai ridicat, cu toate că amândouă măsoară aceeași diagonală (81 centimetri). Pe partea de design amadoua se aseamănă nefiind diferențe majore, singurele lucruri care fac diferența fiind funcțiile. Horizon 32H120 având mult mai multe funcții și opțiuni față de Horizon 32H100 așa că dacă vreți un televizor LCD ieftin cu multe opțiuni 32H120 este potrivit.

Horizon 32H120 lateralHorizon 32H120Horizon 32H120 display cu imagine

Vezi mai multe poze, preț și informații …

Trecem și la detaliile tehnice și vă putem spune că Horizon 32H120 are un sunet suficient de puternic pentru o cameră de apartament (deci se poate asculta și muzică la el :)). Acesta are o putere a sunetului de 2 x 6 Wați (RMS) având chiar și caracteristici speciale precum NICAM STEREO și Egalizator 5 benzi. Dacă ne uităm la display-ul acestui televizor putem observa că are o diagonală ce măsoară aproximativ 81 de centimetri și este un televizor Full HD. Pe lângă toate acestea el mai dispune și de câteva caracteristici speciale precum Comb filter (2D / 3D), Digital Noise Reduction și Scanare Progresivă.

La capitolul conectivitate Horizon 32H120 are un port HDMI (foarte bun dacă doriți să conectați calculatorul sau laptopul la televizor) are o mufă pentru căști minijack dar în schimb nu are mufă USB. Acesta cântărește aproximativ 12 kilograme iar din specificațiile producătorului acesta consumă maxim 150 de wați. În plus acest televizor dispune și de caracteristici speciale ca Teletext 1000p, Sleep Timer, Hotel Mode și Control parental.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.