Univision LD-1610

Ai nevoie de un televizor mic, simplu și ieftin pentru camera copiilor sau pentru bucătărie? Ei bine Univision LD-1610 este exact ce ai nevoie. Chiar dacă marca Univision nu este cunoscută de foarte multă lume calitatea materialelor este una apropiată cu televizoarele de firmă gen LG sau Samsung. Și având în vedere prețul de achiziție a acestui televizor pot spune că este chiar un best buy pentru categoria din care face parte.

Pentru cei mai pesimiști e bine de știut că producătorul vă oferă o perioadă a garanției de 24 de luni. Eu zic că este suficient și cam așa oferă majoritatea producătorilor. Însă dacă nu aveți încredere în această marca puteți achiziționa unul dintre pachetele Garanție Plus 1 An sau Garanție Plus 2 Ani pentru a vă prelungi perioadă de garanție cu încă 12 sau 24 de luni. Fiind un televizor de dimensiuni reduse și greutatea este una direct proporțională, adică undeva la 2.5 kilograme.

Univision LD-1610  din lateraltelecomanda Univision LD-1610Univision LD-1610 din spate

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

La capitolul design Univision LD-1610 este foarte clasic, încât îmi amintește de primele modele de televizoare LCD apărute. Însă eu zic că pentru prețul cu care acesta se vinde nu mai e loc de astfel de pretenții. Vrei un televizor care să arate bine atunci alegi Samsung sau LG, însă cred că vei plăti aproape dublu. Pe partea de audio acesta are două difuzoare stereo integrate cu o putere de ieșire a sunetului de 2×2.5 wați –  perfect pentru o cameră mai mică.

Dacă tot v-am ținut în suspans până acum și am spus că are o diagonală mică, și că este potrivit pentru încăperile mici, acum a venit timpul să aflăm exact ce diagonală are. Diagonala televizorului Univision LD-1610 măsoară 40 centimetri. Ecranul folosește tehnologia LED, deci consumul de energie va fi unul foarte mic. Calitatea imaginii este HD cu un aspect al imaginii 16:9 și o rezoluție maximă de până la 1366 x 768 pixeli.

Chiar dacă probabil este cel mai ieftin televizor LED în acest moment acesta vine dotat și cu câteva funcții pe care nici unele televizoare scumpe nu le au. De exemplu Univision LD-1610 are tuner digital DVB-T incorporat – acesta vă poate ajuta să recepționați posturile în format digital sau chiar HD – dacă rețeaua de cablu vă permite acest lucru. Iarăși un lucru care m-a surprins este faptul că are și player multimedia incorporat. Normal că nu este unul foarte performant însă pentru o poză sau muzică eu zic că merge.

One thought on “Univision LD-1610”

  1. Pingback: Televizor Akai LT-2204AB review și prețuri
  2. Trackback: Televizor Akai LT-2204AB review și prețuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.