Vortex A09G4D

Dacă v-ați saturat de această vreme caniculară atunci soluția poate veni de la un aparat de aer condiționat. Știu că poate vă gândiți că sunt scumpe, că trebuiesc bani și pentru instalare, însă noi am găsit soluția perfectă pentru cei care nu vor să-și investească toate economiile într-un astfel de aparat. În acest articol vom discuta despre Vortex A09G4D un aparat de aer condiționat foarte ieftin perfect pentru un apartament cu 2 camere.

Pentru cei care nu știu Vortex este o firmă bulgărească care produce o gama largă electrocasnice low budget printre care și aparate de aer condiționat. Acesta poate fi o alternativă pentru Vortex A12G4D, în special pentru cei care nu au nevoie de un AC foarte puternic. Având o capacitate de răcire mai mică, automat este și mai ieftin (click aici pentru a verifica prețul și stocul) și cu un consum de energie mai mic.
Vortex A09G4D din fataVortex A09G4D pachet complet
 

 

 

 
 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Fiind o soluție de buget nu putem avea pretenții prea mari legate de aspectul sau materialele folosite pentru construcția acestuia. Unitatea interioară este destul de simplă, are un display exact pe centrul acesteia pe care se vor afișa informații legate de temperatură și de funcția folosită. Ca și dimensiuni aceasta se încadrează în standardele actuale (710 x 180 x 250mm) și o greutate de 7 kilograme. Unitatea exterioară este de asemenea destul de simplă, are o greutate de 25 de kilograme și următoarele dimensiuni 720 x 430 x 260 mm.

După cum am spus și la începutul acestui review Vortex A09G4D este un aparat cu o capacitate de răcire mai mică, altfel spus cam cea mai mică capacitate de răcire disponibilă la astfel de aparate. Atunci când vine vorba de a răci sau încălzi acesta are o capacitate de 9000 BTU, care se traduce prin răcirea sau încălzire suprafețelor de la 14 până la maxim 22 metri pătrați în cazul spațiilor comerciale și al birourilor și 18-30 metri pătrați în cazul locuințelor.

Legat de consum acesta face parte din clasa de energie A cu un consum de 1500 wați atunci când va fi folosit pentru a răci și 1400 wați atunci când va fi folosit pentru a încălzi o încăpere. Pentru împiedicarea prafului acesta este dotat cu sistem de filtrare multiplu astfel că aerul din încăpere va fi purificat și va elimina fumul de tigare și mirosurile neplăcute. Ce trebuie să mai precizez este faptul că inclus în prețul acestui aparat veți avea și instalarea inclusă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.