Vortex A12G4D

O soluție ieftină pentru căldura care ne doboară în această perioadă vine de la Vortex, un aparat de aer condiționat perfect pentru un apartament. În acest moment în care scriu acest articol cred că Vortex A12G4D este cel mai ieftin aparat de aer condiționat existent pe piața din România. Nu este și cel mai performant însă pentru funcția de răcire eu zic că acest aparat își va face treaba cu brio.

Dacă până acum nu ați auzit de această firmă, sincer nici eu pentru că pe internet nu se găsesc foarte multe detalii despre ea, singurul lucru pe care l-am aflat este faptul că este originară din Bulgaria și produce o gama largă de electrocasnice. După cum probabil deja v-ați dat seama aceasta produce electrocasnice low budget, adică pentru buzunarul oricăruia. Oricum prin oraș am observat la foarte multe apartamente și instituții instalate aceste aparate, deci la prima vedere se poate spune că sunt destul de fiabile. Iar dacă vă gândiți că vor apărea probleme în timp producătorul vă oferă o perioadă a garanției de 24 de luni.
Vortex A12G4D din fataVortex A12G4D unitate interioara si exterioara
 

 

 

 
 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Ca și aspect, având în vedere prețul acestuia, putem spune că arată chiar foarte bine. Aproximativ același design îl găsim și la aparatele de aer condiționat premium deci nu putem avea pretenții de la un low budget. Imagini cu telecomandă acestuia nu am găsit însă bănuiesc că are un display care va afișa temperatura și treapta ventilatorului. Unitatea interioară este complet albă iar pe centru acesteia se găsește un display mai mare pe care veți găsi informații legate de temperatură,

Capacitate de răcire și încălzire, probabil cea mai importantă caracteristică a unui astfel de electrocasnic este de 12000 BTU, iar ca dumneavoastra să vă puteți forma o idee despre ce inseamna 12000 BTU, cu o asemenea capacitate veti putea acoperi o suprafață de la 20 până la maxim 30 metri pătrați în cazul spațiilor comerciale și al birourilor și de la 24 și până la maxim 40 metri pătrați în cazul locuințelor. Într-un cuvânt Vortex A12G4D este unul perfect pentru a răci sau încălzi un apartament întreg.

Nu vine cu foarte multe funcții însă le are pe cele de bază/standard pe care le găsim la orice aparat de aer condiționat, și anume: încălzire, răcire, ventilare și dezumidificare. O surpriză plăcută la care sincer nu mă așteptam este faptul că are un consum de energie destul de mic având în vedere capacitatea de răcire. Astfel atunci când îl veți folosi pentru a răci acesta va avea un consum energetic de 1400 wați iar atunci când îl veți folosi pentru a încălzi o încăpere consumul crește cu 100 wați, adică 1500 wați.

One thought on “Vortex A12G4D”

  1. Pingback: Aparat de aer condiționat Vortex A09G4D 9000BTU păreri, prețuri și review
  2. Trackback: Aparat de aer condiționat Vortex A09G4D 9000BTU păreri, prețuri și review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.