Whirlpool AKM403NB

Dacă v-ați mutat de curand într-o locuință nouă sau pur și simplu doriți să o utilați pe cea veche cu alte electrocasnice, noi, de ultimă generație, astăzi vă sugerez o plită incorporabilă. Whirlpool AKM403NB este o plită pe gaz, cu 4 arzătoare și cu un design foarte frumos. Veți câștiga mai mult spațiu în bucătărie pentru a avea loc și de alte aparate electrocasnice. Renunțați la aragazul vechi în schimbul unei plite moderne, din sticlă neagră.

Atunci când achiztionati o astfel de plită incorporabilă trebuie să fiți foarte atenți la materialul din care este confecționat grătarul, pentru a nu avea neplăceri în timp ce puneți oalele pe foc. Fiecare din cele 4 arzătoare are grătar propriu, confecționat din otel. Veți fi siguri că aceste grătare din otel vor susține vasele în care preparați mâncarea, fără nici o problemă. Cum bine știți, otelul este un material dur, rezistent, ce nu poate fi rupt, spart sau crăpăt în comparație cu alte materiale.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Panoul de control se află în lateral, ceea ce mi se pare că este un lucru foarte bun, din punct de vedere al siguranței copiilor. Micuții dumneavoastră pot fi tentați să umble pentru a experimenta ceea ce se întâmplă acolo, însă cu acest sistem poziționat în lateralul plitei, curiozitatea lor nu va putea fi satisfăcută, deoarece nu vor putea ajunge la butoanele de control.

Sistemul de siguranță pe care aceasta îl are în dotare mi se pare foarte bine gândit. Toate plitele noi beneficiază de un senzor de închidere automată pentru siguranță, atunci când detectează scurgeri de gaze. Veți găsi tot aici și aprindere electrică, pentru a nu sta mereu în preajmă cu un chibrit. Aprinderea electrică generează flacara prin simpla apăsare a unui buton, fiind modalitatea sigura și perfectă de a începe gătitul.

În ceea ce privește arzătoarele, acestea sunt 2 de dimensiuni normale, 1 mic și 1 mare. Mi-a plăcut la acest model faptul că spațiul dintre arzătoare este suficient de mare, astfel încât veți avea loc să puneți în același timp pe foc mai multe feluri vase, fără a se ciocni între ele. Consider că 4 arzătoare sunt destule, chiar și pentu o familie numeroasă ce prepară mai multe feluri de mâncare în același timp.

Dimensiunile plitei Whirlpool AKM403NB sunt 4.3 x 58 x 51 centimetri. Țineți pasul cu tehnologia și faceți o schimbare în bucătăria dumneavoastră, începând chiar prin a schimba aragazul cu această plită incorporabilă. La cumpărare veți primi garanție pentru următorii 2 ani, dar dacă doriți o puteți prelungi cu încă 12 sau 24 de luni, contracost.

2 thoughts on “Whirlpool AKM403NB”

  1. radu says:

    doresc sa achizitionez acest produs :Whirlpool AKM403NB

  2. radu says:

    Whirlpool AKM403NB ma ina acest produstereseaz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.