Whirlpool AKP 288/NA

Mi-am dorit să vorbim astăzi despre un cuptor electric incorporabil, ce pot spune cu desăvârșire că m-a fascinat de la prima vedere datorită designul său, care depășește cu mult tiparul clasic al unui cuptor obișnuit. Uitându-mă la imagini, acesta îmi dă impresia că este dintr-o altă perioadă, pe care noi din păcate nu am prins-o, ci doar am văzut-o prin filme. Simplu și elegant, așa pot descrie acest cuptor, ce nu-l veți putea întâlni în foarte multe case, deoarece marea majoritate a oamenilor preferă un alt fel de design.

Whirlpool AKP 288/NA este cuptorul ce poate înlocui aragazul vechi, reușind să prepare mult mai multe mâncăruri, datorită funcțiilor ce le are în dotare, 10 la număr. Fiind negru antracit, acesta poate fi asortat foarte ușor cu mobilierul din bucătăria dumneavoastră, indiferent de ce culoare ar fi acesta. Nici consumul de energie electrică nu va fi o problemă care să vă dea bătaie de cap, deoarece consumul acestuia este foarte mic, încadrându-se în clasa energetică A.

Whirlpool AKP 288-NA din fata

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul si alte imagini si informatii …

Veți întâlni aici un cuptor ce are o capacitate de 53 de litri, dotat cu grill, ventilator, iluminare interioară, sistem ușă rece, funcție pentru decongelare, încălzire inferioară și nu în ultimul rând, încălzire superioară. Ca și accesorii, veți primi două grătare combi și o tava pentru coacere. Mâncarea preparată în acest cuptor incorporabil nu se va mai arde niciodată, deoarece acest sistem de încălzire din ambele părți, atât din cea superioară cat și din cea inferioară, vor face ca preparatele dumneavoastră să fie bine făcute, fără să se mai usuce și fără să se ardă.

Funcția pentru decongelare este tot mai des întâlnită și mi se pare un ajutor în plus ce vine odată cu acest cuptor. Nu trebuie să mai pierdeți timpul pentru a lăsa alimentele scoase din congelator să se dezghețe ore în șir, ci pur și simplu le introduceți în cuptor, setați funcția pentru decongelare, iar acestea vor fi gata în cel mai scurt timp. Veți economisi în acest mod timp, pe care îl veți putea utiliza făcând alte lucruri, ca de exemplu, prepararea unui desert surpriză pentru familia dumneavoastră.

Aprinderea electrică este și ea prezentă la cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 288/NA, ce vă scutește de chibrituri împrăștiate prin casă sau alte aprinzătoare electrice. Pe panoul de comandă veți putea găsi două butoane cu ajutorul cărora veți putea controla cuptorul, setând funcția dorită și un ceas – timer. Prin intermediul timerului puteți avea grijă întotdeauna de mâncarea dumneavoastră, setând exact timpul pe care îl considerați necesar preparării gustărilor din cuptor. Îmi place acest produs electrocasnic, datorită funcțiilor și designului său mai special. Dacă îl veți achiziționa în această perioadă, veți putea beneficia și de o reducere de 10%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.