Whirlpool AKP461NB

Fie că vreți să faceți o schimbare în bucătăria dumneavoastră, fie că v-ați mutat într-o casă nouă și doriți să achiziționați un cuptor electric incorporabil, m-am gândit că ar fi bine să vă dau un sfat, venind în întâmpinarea dumneavoastră cu un astfel de aparat electrocasnic, excelent în orice bucătărie. Whirlpool AKP461NB este un cuptor incorporabil electric, foarte frumos și foarte elegant, ce va schimba într-un mod plăcut aspectul bucătăriei dumneavoastră.

Acest model înlocuiește aragazul clasic, mare, ce ocupa până acum mult spațiu în bucătărie. Vă pune la dispoziție 12 funcții, ce pot fi utilizate cu ușurință accesând panoul de comandă poziționat frontal. Veți găsi aici un display LED, cu ajutorul căruia veți ști exact timpul rămas până când mâncarea va fi gata. Butoanele de tip push-up, două la număr, vă dau posibilitatea de a alege funcția dorită: încălzire rapidă, iluminare interioară, decongelare, grill, treaptă pentru pizza și nu în ultimul rând, posibilitatea de a menține mâncarea caldă în cuptor, datorită unei funcții speciale.

Whirlpool AKP461NB din fata

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Având în vedere faptul că bucătăria dumneavoastră va fi mobilată într-un stil modern, acest cuptor incorporabil se va încadra perfect, fiind negru, ceea ce înseamnă că se va asorta cu orice culoare. Nu doar aspectul său este important, ci și funcțiile de care puteți beneficia, iar dacă veți observa cu atenție, la acest model sunt destule, menite să vă ușureze munca și să vă prepare cele mai gustoare mâncăruri. Pizza, pe care până acum erați obișnuiți să o savurați la restaurant, va putea fi acum pregătită chiar la dumneavoastră acasă, datorită funcției speciale pe care o deține, oferindu-i același gust ca a celei pregătite la restaurant.

După cum am ați citit și mai sus, acesta are funcție și pentru grill, lipsindu-i însă, rotisorul. Nu mi se pare o problemă din punctul meu de vedere, dar dacă dumneavoastră sunteți obișnuiți să utilizați des această funcție, este cazul să vă orientați către un alt model ce deține și rotisor. Funcția pentru decongelare este foarte benefică, deoarece nu trebuie să mai așteptați ore în șir pentru a dezgheța carnea și abia apoi să pregătiți mâncarea. Acum totul este mai simplu, decongelarea realizându-se rapid, fără efort și fără timp pierdut.

Veți mai primi odată cu achiziționarea acestui cuptor incorporabil Whirlpool AKP461NB și un grătar combi, precum și 3 tăvi pentru coacere. Grătarul combi poate fi utilizat atunci când doriți să decongelați alimentele, când doriți să așezați formele pentru cozonaci, dar și tăvile pentru friptură. Trebuie să mai știți că acesta este un cuptor economic, ce face parte din clasa energetică A, ceea ce înseamnă costuri reduse chiar de la prima factură de energie.

Dacă-mi veți cere părerea vă voi spune că aceasta își merită banii, deoarece sunt destul de multe funcții cu care vă întâmpină, mai puțin cea menționată mai sus, cea pentru rotisor. Atât designul său elegant, cat și tehnologia modernă ce o are în dotare fac din acesta un cuptor incorporabil foarte apreciat. Rămâne să vă convingeți și dmneavoastra odată ce-l veți achiziționa, primind împreună cu acesta și garanție pentru 24 de luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.