Whirlpool AKT 797 IX

Vă prezint o altă plită incorporabilă, ce poate reprezenta soluția ideală pentru a scăpa de vechiul aragaz ce vă ocupă întreaga bucătărie. Din punctul meu de vedere, bucătăria trebuie să fie cat mai aerisită, electrocasnicele cat mai bine poziționate, pentru ca dumneavoastră în timp ce gătiți să nu vă împiedicați de ele. Whirlpool AKT 797 IX este o plită foarte rezistentă, cu grătar din fontă și cu un număr de 5 arzătoare.

Trebuie să urmăriți anumite aspecte în caz de sunteți hotărâți pentru a cumpăra o plită incorporabilă. Dacă gătiți zilnic, o astfel de plită cu 5 arzătoare este foarte utilă, oferindu-vă posibilitatea de a prepara mai multe feluri de mâncare în același timp. Poziționarea arzătoarelor nu trebuie neglijată, deoarece în funcție de aceasta vă veți putea da seama dacă vasele pe care dumneavoastră le folosiți cel mai des, vor avea loc împreună pe plită.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Dacă tot vorbeam despre arzătoare, vă spun că veți găsi 1 arzător Wok, 2 arzătoare normale, 1 mare și 1 mic. Arzătoarele normale au o putere de 1,65 kW, cel mic 1 kW, iar cel mare 3,7 kW. Materialul din care arzătoarele sunt fabricate diferă în funcție de firmă și model. Acesta se află de obicei în concordanță cu materialul din care sunt fabricate grătarele de protecție și plita.

Grătarul de susținere a vaselor deasupra arzătorului este un punct ce nu trebuie omis. Există modele cu grătar clasic, asemănător cu cel al aragazului obișnuit. Unele plite conțin grătare individuale pentru fiecare arzător în parte. În cazul în care faceți această alegere, este bine să verificați dacă vasele de gătit pot fi susținute pe acest grătar și dacă ele rămân în echilibru. Ca și material se recomandă, de asemenea, fonta, care este prezentă și la acest grătar.

În general, există două variante de poziționare a panoului de control: frontal sau în partea dreaptă. Panoul frontal poate impune anumite riscuri în cazul în care aveți un copil mic. Acesta poate atinge butoanele de aprindere din curiozitate sau neatenție. Indicat ar fi după pararea mea, să achiziționați o astfel de plită ce are în componenta sa și sistem protecție copii, pentru a împiedica orice eveniment neplăcut.

Whirlpool AKT 797 IX este confecționată din inox, un material din ce în ce mai adoptat în bucătăriile moderne datorită aspectului său glamour și a calității sale igienice. Acest material se întreține foarte ușor, putând fi curățat cu soluții speciale, fără a necesita frecare. Dimensiunile plitei sunt 4.1 x 73 x 51 centimetri. Cu o astfel de plită incorporabilă, aspectul bucătăriei dumneavoastră va căpăta un alt aspect, mai modern.

La cumpărarea acestui produs veți primi garanție 2 ani de zile, dar la cererea dumneavoastră, plătind o diferență de bani, veți putea s-o prelungiți cu încă 1 an sau 2, în funcție de ce veți opta. Grăbiți-vă să o cumpărați și veți beneficia de un discount de 20%, făcând în acest fel economie de timp- pentru că nu veți mai umbla prin magazine, deoarece va fi livrată direct acasă la dumneavoastră și bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.