Whirlpool AKZ 237 IX

Vorbim în acest review despre un alt cuptor incorporabil, foarte frumos, elegant, ce nu ocupă mult spațiu în bucătăria dumneavoastră, menit să ia locul clasicului cuptor ce l-ați avut până acum. Tehnologia avansează în fiecare zi, drept urmare fiind modelele noi de electrocasnice care își fac apariția aproape zilnic. Dacă v-ați mutat de curând într-o casă nouă și vă gândiți cum să o aranjați și utilați, vin cu o soluție în ceea ce privește un electrocasnic ce nu poate lipsi din nici o bucătărie.

Whirlpool AKZ 237 IX este modelul despre care vorbim. Cuptoarele multifuncționale Whirlpool oferă flexibilitatea unor metode de gătire extrem de variate, care pot fi utilizate pentru a găti perfect o gama cat mai largă de rețete. Principalele funcții de gătire vi le voi dezvălui imediat, iar simbolurile asociate acestora vă vor ajuta să vă orientați în momentul în care veți analiza paginile dedicate fiecărui produs în parte.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Vă pot spune că acest cuptor incorporabil beneficiază de 10 funcții, printre care putem menționa: încălzire rapidă, decongelare, convenție aer fierbinte, treaptă pentru pizza, autocuratare catalitică și altele pe care le veți descoperi dumneavoastră odată cu achiziționarea produsului. Nu-i lipsește nici funcția pentru grill și nici timer-ul, pentru ca cei ce-l folosesc să poată prepara mâncarea în cel mai ușor mod posibil, setând exact minutele ce le consideră necesare preparării respectivului fel e mâncare.

Funcția Grill este perfectă pentru prepararea absolut uniformă a cărnii (carnați, antricoate) la grătar, atât pentru bucățile mici cat și pentru cele mari. Disponibilă și în combinație cu funcția rotisor la modelele de cuptoare dotate cu această opțiune. Intensitatea grătarului poate varia pe 5 nivele de putere, astfel încât fiecare fel de mâncare să fie perfect rumenit.

Veți putea prepara cea mai delicioasă și gustoasă pizza chiar de la dumneavoastră de acasă, datorită programului special al acestui cuptor. Cu ajutorul acesteia, pizza făcută acasă va avea același gust cu cea preparată la restaurant sau chiar mai bună. Economisiți bani și timp cu funcția destinată exclusiv pentru pizza.

Ca și accesorii, cuptorul incorporabil Whirlpool AKZ 237 IX vă oferă 2 tăvi culisante, suport telescopic, grătar combi și butoane push-up. Datorită ghidajului telescopic pe două nivele de sub rafturi, scoaterea mâncărurilor este foarte ușoară, necesitând doar o rulare și ridicare. Țineți pasul cu tehnologia și bucurați-vă de tot ce este mai bun și mai frumos pentru casa dumneavoastră. Acest cuptor are afișaj LED, control electronic, geam de protecție și nu în ultimul rând o culoarea foarte frumoasă, culoarea inoxului, lucru ce îi oferă o eleganță aparte, asta și datorită faptului că amprentele nu se vor cunoaște pe suprafața lui.

Cuptoarele Whirlpool beneficiază de o izolație excelentă a cavitații interioare pentru a reține căldura și a reduce durata procesului de gătire. În acest fel se obține și o reducere semnificativă a consumului de energie electrică.Toate cuptoarele electrice au clasa A, oferă pe lângă performanțele excepționale în arta culinară și un nivel clasa A la capitolul consum energetic. Dacă vă grăbiți să-l achiziționați în cel mai scurt timp, puteți prinde prețul redus cu 15%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.