Whirlpool AMD 033

Vara și-a pus deja amprenta asupra noastră și nu știm ce să mai facem pentru a scăpa de căldura sufocantă. În casă este cald, afară și mai cald, oricât am ține geamul deschis, nu reprezintă aceasta soluția pentru a avea un grad de confort ridicat. Cea mai bună idee mi se pare montarea unui aparat de aer condiționat ce-și va face simțită prezența încă din primele minute de utilizare.

Whirlpool AMD 033 este soluția pe care v-o ofer astăzi. Un aparat de aer condiționat Premium, cu o putere de 18000 Btu. O putere foarte mare aș spune eu, încât să poată răci o suprafață destul de întinsă. Funcția al 6-lea simț permite ca senzorul unității interne să detecteze temperature aerului din cameră și să decidă combinația ideală de funcții: răcire, încălzire, doar ventilare și uscare astfel ca dumneavoastră să simțiți maximum de confort. Folosind aparatele de aer condiționat Whirlpool clasa A, consumul de energie electrică va fi redus considerabil.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Aparatele de aer condiționat Whirlpool sunt caracterizate de stilul compact și designul discret al unităților interioare, încadrându-se armonios în interioarul casei dumneavoastră, oferindu-vă cel mai înalt nivel de confort, fără să vă dați seama. Unitatea externă rezistă la condițiile climaterice vitrege, fiind acoperite de un material plastic pentru a proteja tuburile de instalare și pentru prevenirea oxidării. Este foarte important ca și materialele din care sunt alcătuite atât unitatea interioară cat și cea exterioară să fie de bună calitate, pentru a nu întâmpina diferite probleme cauzate de ploi, ninsori și altele.

uncția Sleep controlează automat viteza fluxul de aer și selectează modul ideal pentru temperatura ridicată sau scăzută. Dacă este setat pe o funcție de răcire sau încălzire, acest model funcționează pe o perioadă de 8 ore și a fost proiectat pentru a furniza confort maxim în timpul somnului. Gata cu nopțile în care nu puteați dormi din cauza căldurii. Nu trebuie decât să vă achiziționați un astfel de aparat pentru ca somnul dumneavoastră să fie liniștit, chiar și în timpul verilor caniculare. O temperatură care pe durata zilei este confortabilă, se poate dovedi prea ridicată sau scăzută atunci când dormiți. Funcția inteligentă a stării de reapaus ține cont de aceste ajustări naturale.

Dacă ați fost plecați de acasă și în acest timp temperatura a ajuns la limita în care nu puteți suporta nici 5 minute de stat în încăpere, acest aparat are o funcție specială ce poate fi setată pentru a răci rapid încăperea. Se activează ușor cu ajutorul butonului de pe telecomanda unității, setează aplicația pentru o funcționare la viteză mare de ventilație și răcește încăperea automat la 18 grade, indiferent de temperatura setată anterior. Veți avea în acest mod o temperatură de doar 18 grade Celsius în cel mai scurt timp, pe cand afară vor fi aproape 40 de grade.

Funcția U este o metodă de a seta automat temperatura optimă în locul în care stați. Telecomanda trimite un semnal la unitatea interioară la fiecare 10 minute, indicând temperatura din jurul acesteia. Aerul condiționat își va ajusta automat funcția pentru a atinge temperatura dorită cel mai rapid posibil. Dacă v-ați saturat de verile în care nu mai puteați pur și simplu respira, acum aceasta este soluția. Un aparat de aer condiționat ce răcește o suprafață mare, la un preț destul de accesibil. Veți putea răci în felul acesta întregul aparatament, cu o singură unitate de aer condiționat.

One thought on “Whirlpool AMD 033”

  1. Enache Costel says:

    Caut o telecomanda pentru aer conditionat Wirpool

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.