Whirlpool AMD 034

Dacă vă gândiți să puneți un aparat de aer condiționat într-o încăpere destul de mare de până la 64 de metri pătrați, vă recomand acest Whirlpool AMD 034 ce are o putere de 24000 Btu. Clasa energetică A, consumul nu va fi atât de mare cum probabil îl gândiți dumneavoastră. Funcțiile standard ale acestuia sunt pentru încălzire și pentru răcire.

Chiar dacă poate fi folosit și pentru a încălzi, marea majoritate îl cumpără pentru a răci. Vara când temperaturile ajung la limite ce nu mai pot fi suportate, remediul perfect vine odată cu achiziționarea acestuia. Se încadrează în tiparul clasic, este alb, format dintr-o unitate interioară și una exterioară. Vă anunț că unitatea exterioară are o greutate de 8 kg și dimenisuni de 1020 x 310 x 200 centimetri.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Ca orice lucru de calitate, acesta vine cu funcții speciale care fac mai ușoară utilizarea lui. Una dintre ele este Sleep Mode ce controlează automat viteza fluxului de aer și selectează modul ideal pentru temperatura ridicată sau scăzută. Dacă este setat pe o funcție de răcire sau încălzire, acest model funcționează pe o perioadă de 8 ore și a fost proiectat pentru a furniza confort maxim în timpul somnului. O temperatură care pe durata zilei este confortabilă, se poate dovedi prea ridicată sau scăzută atunci când dormim. Funcția inteligentă a stării de reapaus ține cont de aceste ajustări naturale.

Funcția U este o metodă de a seta automat temperatura optimă în locul în care stați. Telecomanda trimite un semnal la unitatea interioară la fiecare 10 minute, indicând temperatura din jurul acesteia. Aerul condiționat își va ajusta automat funcția pentru a atinge temperatura dorită cel mai rapid posibil. Funcțiile pot fi folosite după bunul plac al dumneavoastră, alegând ceea ce credeți că vă este necesar.

O metodă rapidă de răcire este disponibilă la toate aparatele de aer condiționat split, se activează ușor cu ajutorul butonului de pe telecomanda unității, setează aplicația pentru o funcționare la viteză mare de ventilație și răcește încăperea automat la 18 grade, indiferent de temperatura setată anterior. Veniți înfierbântați de afară unde sunt 40 de grade Celsius și nu știți cum să porniți aparatul de aer condiționat mai repede? Nimic mai simplu cu această funcție ce va raci întreaga încăpere în mai puțin de 30 de minute.

Dacă aveți aerul pornit pe o anumită setare și în acest timp curentul electric se întrerupe, acesta își va relua aceeași funcție pornind automat. Nu trebuie să-l redeschideți dumneavoastră și să vă gândiți care a fost ultima funcție selectată, ci el își va continua singur activitatea de răcire. Nu-i așa că reprezintă un mod inteligent de a reporni, chiar și după o deconectare accidentală?

Filtrul pentru praf și cel antibacterian nu lipsește nici de la acest model Whirlpool AMD 034. Acest filtru antibacterian reține particulele de praf și particulele din aer de până la 3 microni, îndepărtând chiar și mucegaiul. Aerul din camera dumneavoastră va fi astfel curat, fără nici o urmă de praf. Atunci când faceți curățenie și vi se pare că aerul este încărcat de praf, nu trebuie decât să porniți aparatul de aer condiționat și ați scapăt de griji, fără a mai sta cu geamul deschis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.