Whirlpool AMD 350

Pentru sezonul călduros ce bate la ușă v-am pregătit deja un aparat de aer condiționat, gata facă răcoare în casele dumneavoastră. Whirlpool AMD 350 are o putere de 9000 Btu și doar 9 kg greutatea unității interioare și 27 kg cea a unității exterioare. Cum își va pune stăpânire căldura asupra tării noastre toată lumea va fi în căutarea unui astfel de aparat menit să răcească locuința atunci când atmosfera va fi de nesuportat.

Prin telecomanda cu display ce o are, veți putea sta comozi în pat si să umblați pentru a seta funcția pe care o doriți. Acest Whirlpool AMD 350 beneficiază de 3 funcții standard- încălzire, recire și dezumidificare, dar și de alte câteva mai speciale, cum ar fi Al 6-lea Simț, funcție de memorare a ultimei setări, Auto Restart, Dezghețare Automată și Timer. Al 6-lea Simț monitorizează și reglează constant temperatura din cameră. Senzorii de temperatură din unitatea interioară detectează automat temperatura aerului din încăpere și decid combinația ideală a funcțiilor de operare: răcire, încălzire, doar ventilator sau dezumificare, pentru a atinge confortul maxim.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Butonul Sleep Mode nu lipsește de la acest model de aparat, având rolul de a controla automat viteza fluxul de aer și selecta modul ideal pentru temperatura ridicată sau scăzută, dacă este setat pe o funcție de răcire sau încălzire. Acest model funcționează pe o perioadă de 8 ore și a fost proiectat pentru a furniza confort maxim în timpul somnului. O temperatură care pe durata zilei este confortabilă, se poate dovedi prea ridicată sau scăzută atunci când dormim. Funcția inteligentă a stării de reapaus ține cont de aceste ajustări naturale.

Un alt sistem de care beneficiază Whirlpool AMD 350 este Inverter Șplit AC. Tehnologia inverter este integrată in unitatea exterioară. Poate fi comparată cu tehnologia mașinilor: „cu cât apeși mai tare pe accelerație, cu atât mergi mai repede”. O unitate inverter își va crește gradat capacitatea pe baza capacității cerute in spațiul climatizat. O unitate non-inverter poate fi comparată cu stingerea si aprinderea unei lămpi. Când unitatea este pornită, ea va funcționa la capacitate maximă.

Funcția Auto Restart ce este prezentă printre caracteristicile acestuia, se regăsește la toate aparatele de aer condiționat Whirlpool și are rolul de a permite unității să reporneasca automat la ultima setare înainte de deconectare, după o pana de curent sau o deconectare accidentală. Un lucru foarte bun după părerea mea, dat fiind că nu trebuie să vă faceți griji în cazul în care ați plecat de acasă și ați lăsat aparatul de aer condiționat să vă răcească încăperea.

Mai aveți puțin timp la dispoziție pentru a vă achiziționa un astfel de produs până să vină vara și să vă ia prin surprindere. Garanția acestuia este de 24 de luni, însă o puteți prelungi în cazul în care doriți cu încă 12 sau 24 de luni. Dacă optați pentru încă 12 luni în plus veți mai plăti aproximativ 150 de lei peste suma inițială a aparatului, iar pentru 24 de luni, aproximativ 240 de lei. Dacă buzunarul vă permite nu este rău să vă rezervați și această opțiune pentru garanție, deoarece niciodată nu se știe ce se poate întâmpla, chiar dacă produsul este cumpărat de nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.