Whirlpool AMD 351

Continuăm seria aparatelor de aer condiționat cu încă unul din gama Whirlpool, ce folosește idei inovative pentru un climat ideal și o gama estetică ce se integrează perfect în stilul casei dumneavoastră. Deja căldura a început să ne dea multă bătaie de cap și m-am gândit că e posibil să aveți nevoie de câteva păreri legate de aceste aparate. Modelul despre care vorbesc este Whirlpool AMD 351 cu putere de 12000 Btu.

Oricât de bine ați suporta dumneavoastră căldura, sunt zile în care simțiți că nu mai puteți face fată. Fiind cald în casă, atunci apare și starea de disconfort ce nu este deloc plăcută și nici ușoară. Transpirați, faceți dus ori de câte ori puteți, dar căldura tot nu trece. Din acest motiv vă recomand acest model ce este dotat și cu funcția Al 6-lea Simț ce  detectează automat temperatura aerului din încăpere și decide combinația ideală a funcțiilor de operare: răcire, încălzire, doar ventilator sau dezumificare, pentru a atinge confortul maxim. Sistemul inteligent va memora acest lucru și va aplica setarea data viitoare când porniți aparatul de aer condiționat.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Probabil ați auzit până acum de tehnologia Inverter ce este folosită tot mai des. La ce vă ajută pe dumneavoastră? Pai, caracteristica  principală a unui aparat de aer condiționat cu inverter este aceea că are un consum energetic mai mic cu aproximativ 40% fată de unul similar de clasa A. Pe de altă parte acesta are filtre mai performante de purificare a aerului și parametrii de funcționare mult mai buni. Consumul acestui model este de aproximativ 1028 W la recire, iar la încălzire 1086 W.

Funcția Sleep prezentă și aici, creată special pentru a vă oferi confort și liniște în timpul somnului. Această funcție controlează automat viteza fluxului de aer și selectează modul ideal pentru temperatura ridicată sau scăzută, dacă este setat pe o funcție de răcire sau încălzire. O temperatură care pe durata zilei este confortabilă, se poate dovedi prea ridicată sau scăzută atunci când dormiți. Funcția inteligentă a stării de repaus ține cont de aceste ajustări naturale. Așadar, veți putea dormi liniștiți, deoarece acest aparat de aer condiționat vă oferă temperatura perfectă pentru ca somnul să nu mai fie o problema pe perioada verii. Cu aceasta funcție zgomotul produs de unitatea interioară a aparatului de aer condiționat se va diminua cu 30% fată de modul normal de lucru.

O altă funcție foarte interesantă peste care am dat aici este cea de dezumidificare. Aceasta are rolul de a extrage din camera dumneavoastră pentru a înlătura ulterior umezeala. Dacă diferența de temperatură este mare, atunci se produce condensul, ce cauzează neplăceri pereților dumneavoastră. Cu funcția de dezumidificare veți putea îndepărta umezeala produsă de aceste diferențe de temperatură.

Funcția Jet este metoda rapidă de răcire, disponibilă la toate aparatele de aer condiționat split, ce se activează ușor cu ajutorul butonului de pe telecomanda unității, setând aplicația pentru funcționare la viteză mare de ventilație. Această funcție va raci încăperea automat la 18 grade, indiferent de temperatura setată anterior.

Funcția U este una mai nouă, ce se regăsește doar la câteva din modelele nou apărute de aparate de aer condiționat. Ea reprezintă o metodă de a seta automat temperatura optimă în locul în care stați. Telecomanda va trimite un semnal la unitatea interioară la fiecare 10 minute, indicând temperatura din jurul acesteia. Aerul condiționat își va ajusta automat funcția pentru a atinge temperatura dorită în cel mai scurt timp posibil.

Telecomanda cu display vă ajută să memorați ultima setare făcută, având o funcție specială pentru așa ceva, urmând ca la următoarea pornire să puteți beneficia de funcția folosită ultima dată. Tot aici veți găsi și un timer pentru a putea programa aparatul să pornească sau să se oprească la ora dorită de dumneavoastră. Consider că Whirlpool AMD 351 este un model foarte ok ce nu cunsuma multă energie electrică, lucrul pe care eu îl văd ca un plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.