Whirlpool AWO/C71000

O nouă mașină de spălat rufe cu tehnologii noi și moderne își face apariția printre noi. Vreau să vorbim despre Whirlpool AWO/C71000, o mașină cu încărcare frontală, ce poate spăla până la 7 kg de rufe murdare cu o viteză de centrifugare de 1000 de rotații pe minut. Cu un design îmbunătățit ce conferă un aspect compact și ergonomic, noua gama de mașini de spălat rufe Whirlpool oferă un spectru larg de programe și opțiuni de o înaltă performanță. Având posibilitatea de a fi încărcată de la 1-8 Kg, mașina poate spăla orice tip de țesătură cu adaptarea parametrilor în funcție de tipul încărcăturii și cu economie de resurse: apă, energie, timp de 30% și chiar cu economie de detergent.

Lipsa timpului, dar și comoditatea nu ne mai lasă acum să spălăm manual, nici dacă este vorba de o cantitate mică de haine. De ce să ne obosim inutil? Există acum o nouă tehnologie numită Al 6-lea Simț ce asigură o ajustare permanentă a resurselor folosite în funcție de țesătura  pe care o spală și de gradul de murdărire al rufelor, garantând astfel rezultate excelente de spălare. Această funcție Al 6-lea Simț vă dă posibilitatea de a spălat chiar și atunci când mașina nu este încărcată la capacitatea ei maximă, fără a consuma cum v-am precizat și mai sus, cantitatea de apă necesară unei spălări normale. Mașina își va lua apa necesară pentru a spăla exact cantitatea de rufe adăugată de dumneavoastră.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Gama variată de programe, 18 la număr vă pune în postura de a alege ceea ce vi se potrivește. Program rapid de 30 minute, prespălare, ușor de călcat, spălare lână, bumbac, consum redus de energie, centrifugare delicată, centrifugare intensivă, clătire intensivă, delicate și  spălare manuală sunte câteva dintre programele ce le veți putea utiliza pentru a spăla. Programul rapid este indicat să-l folosiți pentru lucrurile ce sunt ușor murdare, nepătate, acestea fiind gata în 30 de minute. Programarea întârziată este prezentă și la acest model. Mașina se va adapta în funcție de necesitățile dumneavoastră, putând fi programată pentru a spăla la ora la care doriți, chiar și atunci când nu este nimeni acasă. Îi puneți detergentul și balsamul de rufe, apoi o programați, nimic mai simplu de atât.

Display-ul smart ce oferă indicații cu privire la timpul rămas și centrifugare, face ca utilizarea mașinii de spălat Whirlpool AWO/C71000 să fie ușoară, eliminând grijile unei setări greșite. Având un display destul de mare, aceasta poate fi folosită chiar și de persoanele mai în vârstă, informațiile fiind precise, iar programele ușor de setat. Un astfel de model poate fi utilizat de întreaga familie, de la mic la mare.

Un sistem inteligent pe care l-am găsit aici este Aquastop, ce poate fi regăsit atât în interiorul mașinii cat și pe furtunul de alimentare al acesteia, are rolul de a detecta și opri eventualele scurgeri de apă, prevenind astfel inundația. Vă scutește în acest mod de evenimentele neprevăzute ce pot apărea pe parcursul spălării. Nu știți niciodată ce se poate întâmpla, tocmai din acest motiv mașina Whirlpool are acest sistem, pentru a vă feri de incidentele nefericite. Sertarul de detergent este tratat prin intermediul tehnologiei Microban, care împiedică formarea mirosurilor neplăcute generate de înmulțirea bacteriilor în restul de detergent ce rămâne nefolosit după terminarea ciclului de spălare.

Hainele dumneavoastră vor fi curate și complet igienizate cu ajutorul tehnologiilor moderne. După părerea mea, aceasta este o mașină de spălat foarte bună, ce-și merită banii, destul de accesibilă oricărei persoane care este în căutare de un astfel de electrocasnic. La achiziționare veți primi garanție pentru următorii 2 ani, dar opțional o puteți prelungi, contracost, pentru încă 12 sau 24 de luni.

One thought on “Whirlpool AWO/C71000”

  1. vasile says:

    am si eu asemenea masina de spalat , e foarte buna dar si pretentioasa, insa nu inteleg faza cu consumul, pe ea scrie ca consuma 194 kwh/an ceea ce inseamna ca 194/365=0,532 comsum 24 h iar pe ora consuma 0,532/24=0,0222kw , Ca o concluzie daca las un bec de 25 w aprins tot anul ar consuma cat masina de spalat, ma poate lamuri cineva sau e teapa cu consumul asta ? sau nu inteleg eu consumul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.