Whirlpool AWO/C72200

Vorbim astăzi despre o mașină de spălat rufe, foarte apreciată la noi în tară, atât pentru performanțele sale în ceea ce privește spălarea rufelor murdare, cat și pentru tehnologiile ce le are în dotare. Whirlpool AWO/C72200 este o mașină excelentă pentru o familie formată din 5-6 persoane, deoarece capacitatea acesteia de spălare este de 7 kg, ceea ce înseamnă că vor încăpea destule haine, într-o singură spălare.

Foarte importantă este după părerea mea și viteza de centrifugare, cu cat aceasta este mai mare, cu atât rufele dumneavoastră vor fi mai bine stoarse. Noile mașini de spălat rufe vin cu viteze mari, după cum puteți beneficia și la acest model, 1200 rotații pe minut, pentru ca hainele să iasă foarte bine stoarse la finalul programului. Fiind mult mai bine stoarse în comparație cu o mașină ce are o viteză mai mică de centrifugare, acestea vor avea nevoie de mai puțin timp pentru a fi uscate, gata de o nouă purtare.

Whirlpool AWO-C72200 din fata

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Cu un design îmbunătățit ce conferă un aspect compact și ergonomic, noua gama de mașini de spălat rufe Whirlpool oferă un spectru larg de programe și opțiuni de o înaltă performanță. Acest model își pasteaza designul clasic al mașinilor de spălat rufe, însă vine cu un display elegant LED, ce vă oferă informații legate de timpul rămas până la finzalizarea programului, etapa spălării și viteza de centifugare, pentru ca dumneavoastră să fiți tot timpul la curent cu toate detaliile.

O nouă tehnologie vă întâmpină pentru a avea grijă de hainele preferate. Al 6-lea Simț Simt Colours reprezintă o combinație unică de programe dedicate rufelor colorate, care permit senzorilor tehnologiei Al 6lea Simț să optimizeze spălarea pentru fiecare culoare, păstrându-i strălucirea și calitatea țesăturii. Grație îmbunătățirii tehnologiei Al 6lea Simț și display-ului smart, interacțiunea și utilizarea acestor mașini este mult mai facilă și mai plăcută, eliminând grijile unei setări greșite. Această mașină poate spăla orice tip de țesătură cu adaptarea parametrilor în funcție de tipul încărcăturii și cu economie de resurse: apă, energie, timp de 30% și chiar cu economie de detergent.

Odată cu achiziționarea acestei mașini veți beneficia de un număr mare de programe, foarte diversificat, pentru ca dumneavoastră să aveți parte de tot ceea ce aveți nevoie. Printre programele acesteia, puteți regăsi: program rapid 15 minute, prespălare, spălare lână, consum redus de energie, spălare manuală, program lenjerie, programare întârziată, program spălare articole sport, program pentru bumbac/antibacteria, centrifugare delicată, centrifugare intensivă, setare nivel murdărie haine și altele pe care le veți găsi și le veți putea utiliza odată ce veți avea această mașină de spălat rufe modernă la dumneavoastră acasă.

Cu ajutorul programării întârziate veți putea merge liniștiți la serviciu în timp ce mașina va spăla singură. Tot ce trebuie să faceți este să-i adăugați detergentul și balsamul de rufe, iar aceasta își va face singură treaba, pornind la ora stabilită de dumneavoastră. Programul rapid de 15 minute este deidcat hainelor ușor murdare, fără pete. Centrifugarea delicată este bine să o utilizați atunci când spălați haine delicate, ce nu necesită un proces îndelungat de stoarce, evitând astfel riscul de a se deteriora.

Sistemul de siguranță împotriva copiilor vă dă certitudinea că micuții dumneavoastră nu vor avea posibilitatea de a deregla programul mașinii de spălat. Acesta are rolul de a împiedica orice schimbare ce nu este făcută de dumneavoastră, blocând în acest mod panoul de comandă. Trebuie menționat faptul că această mașină Whirlpool AWO/C72200 face parte din clasa energetică A++, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji în privința consumului de energie electrică.

Vă recomand cu încredere mașină de spălat menționată mai sus, deoarece veți economisi timp, energie electrică și nu în ultimul rând, apă. Culoarea acesteia este alb, iar dimensiunile sunt 85 x 59.5 x 56.5 centimetri. Garanția acesteia este de 24 de luni, dar o puteți prelungi cu încă 1 an sau 2, contracost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.