Whirlpool AWSE7120

Căutați o mașină de spălat rufe și nu știți ce să alegeți? Vă recomand una ce poate veni în ajutorul familiei dumneavoastră numeroasă ce poate spăla până la 7 kg de rufe murdare. O astfel de mașină poate spăla o cantitate mare de haine, fiind binevenita acolo unde sunt mulți membrii, chiar și o familie de 6-7 persoane, deoarece poate face fată cu ușurință atunci când nu vă așteptați.

Whirlpool AWSE7120 nu este doar o mașină de spălat automată cu încărcare frontală, ci și una foarte economică. Aceasta a reușit să primească nota 10 la testele de economisire a energiei, făcând parte din clasa energetică A++. Veți simți și dumneavoastră acest lucru atunci când veți primi prima factură la energia electrică, ce-o să vă uimească într-un mod cat se poate de plăcut. Unde mai puneți că acest model este Slim, ceea ce înseamnă că va ocupa un spațiu foarte mic, putând fi amplasată cu ușurință în orice colțișor al casei.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Viteza de centrifugare este după părerea mea un element ce nu trebuie tratat cu superficialitate atunci când doriți să achiziționați o mașină, deoarece cu cat rotațiile sunt mai multe, cu atât rufele dumneavoastră sunt stoarse mai bine. Această mașină de la Whirlpool are 1200 de rotații pe minut, destul de multe, astfel încât hainele dumneavoastră să fie foarte bine stoarse, necesitând un timp scurt pentru a se usca după ce le veți scoate din mașină de spălat.

Detergentul contează pentru o parte mare din costurile de spălare și de obicei este supradozat. Tehnologia Whirlpool AL ȘASELEA SIMȚ cu Recomandare de Dozare a Detergentului rezolvă această problemă prin sugerarea cantității exacte de detergent care va fi utilizată, economisind astfel bani și protejând mediul. Prin utilizarea sistemului de Dozare Recomandată se economisește o cantitate mare de detergent, și se garantează cele mai bune rezultate de spălare.

În ceea ce privește grila de programe, aici veți putea găsi 14 programe, foarte bine gândite, pentru ca dumneavoastră să puteți alege exact ce aveți nevoie. Printre aceste putem enumera: program rapid de 15 minute, prespălare, sintetice, bumbac, lână, consum redus de energie, delicate, clătire intensivă, spălare manuală și nu în ultimul rând programare întârziată. Programul de 15 minute vă permite să vă spălați rufele într-un timp record, pentru a le putea usca și îmbrăca exact atunci când aveți nevoie de ele. Trebuie să știți că acest program este dedicat hainelor ce nu sunt pătate, ci doar ușor murdare.

Porgramarea întârziată vă dă posibilitatea de a spăla atunci când doriți. Mașina de spălat rufe se adaptează programului dumneavoastră, ci nu invers. Tot ce trebuie să faceți este să-i adăugați detergentul și balsamul de rufe, apoi puteți merge liniștiți acolo unde aveți treabă, deoarece aceasta va spăla în lipsa dumneavoastră. Mi se pare un lucru excelent faptul că nu trebuie să stați și să vă conformați programului mașinii, putând merge liniștiți la serviciu în timp ce mașina spală.

Selectorul de centrifugare vă lasă să alegeți viteza optimă de centrifugare în funcție de programul folosit și de rufele ce urmează a fi spălate, pentru că acestea să nu fie deteriorate în urma stoarcerii. Sistemul de reglare a consumului de apă este și el foarte bine gândit, rolul acestuia fiind de a ajusta automat cantitatea de apă necesară, în funcție de cantitatea de rufe spălate. Veți mai găsi aici sisteme precum sistem de siguranță împotriva copiilor și încă unul tot de siguranță împotrivă inundațiilor. Destul de multe sisteme inovatoare găsiți la această mașină de spălat rufe Whirlpool AWSE7120, care reprezintă un adevărat ajutor în orice familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.