Zanussi ZCG660GW

Vă prezint astăzi un aragaz ce îl puteți achiziționa în această săptămână la un preț special, cu o reducere de 200 de lei. Este vorba de Zanussi ZCG660GW, un aragaz foarte practic, ce vă oferă posibilitatea de a găti mai multe feluri de mâncare în același timp. Când sunteți grăbiți și mai aveți și multe mâncăruri de preparat, timpul este problema. Alungați toate grijile, deoarece această mașină de gătit în stil italian, de mare capacitate vă oferă spațiu pentru a introduce diferitele feluri de mâncare în cuptor, lăsându-le la gătit în același timp, având la final rezultate pe măsură așteptărilor dumneavoastră.

Acest aragaz are 4 arzătoare și aprindere electrică, pentru a nu mai fi nevoiți să aprindeți ochiurile cu bățul de chibrit de fiecare dată. Dezavantajele văzute de minte cu privire la aragazul Zanussi sunt legate de faptul că nu are rotisor și nici grill. Depinde de fiecare pentru ce îl folosește. Sunt persoane, și nu puține la număr, care folosesc aragazul strict pentru a face mâncare pe cele 4 arzătoare, mai rar folosind cuptorul și atunci când o fac, folosesc tot arzătorul obișnuit, fără să aibă nevoie de grill sau rotisor.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

După ce gătiți multe feluri de mâncare, aragazul se murdărește, oricât ați încerca dumneavoastră să-l protejați. Curățarea poate fi considerată o provocare, însă nu și în cazul acestui Zanussi ZCG660GW, deoarece cavitatea din email fin înlătură necesitatea oricărei frecări pentru a-l curăța. Trebuie doar să-l ștergeți cu un burete și ați terminat. V-am eliminat și gijile cu privire la curățarea aragazului, știți că nu necesită mult timp și nici efort prea mare. Cu o soluție specială pentru astfel de electrocasnice, munca dumneavoastră va fi practic redusă la jumătate. Aplicați detergentul, lăsați să acționeze, apoi îl ștergeți și ați terminat toată treaba.

Consider că acest aragaz este unul bun, ce își merită banii, util în orice bucătărie. Fără a avea prea mari pretenții, acesta poate face fată oricărei provocări, mâncarea fiind preparată cu ușurință. Aragazul este alb, încadrându-se în tiparul clasic, cu capac metalic și cu dimensiuni 85 x 60 x 60 centimetri. Nu vă ocupă un loc prea mare în bucătărie, puteți să-l poziționați cu ușurință în orice colțișor al acesteia. Garanția produsului este de 24 de luni, dar o puteți prelungi dacă doriți cu alte 12 sau 24 de luni, contracost.

One thought on “Zanussi ZCG660GW”

  1. dan says:

    Prietene,
    nu prea stii dimensiunile aragazelor despre care scrii atat de infocat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.