Zanussi ZLB331N

Nu mă miră faptul că toată lumea se orientează acum către electrocasnicele incorporabile, ci susțin această idee, deoarece cu ajutorul acestora veți economisi spațiu în bucătăria dumneavoastră și îi veți da un alt aspect, mai modern și mai sofisticat. Am ales să vorbim despre cuptorul incorporabil Zanussi ZLB331N, ce este foarte dotat cu diferite funcții și sisteme de siguranță.

Acesta este un cuptor incorporabil pe gaz, ce are o putere de 1700 W și o capacitate de 55 de litri. Avantajul pe care acesta vi-l oferă este acela că nu mai trebuie să vă deranjați până când mâncarea nu este gata, deoarece ventilatorul din interiorul cuptorului asigură o distribuție optimă a căldurii care menține mâncarea la o temperatură uniformă și constantă pe durata procesului de gătire.

Zanussi ZLB331N

 

 

 

 

 

Verifica pretul si vezi mai multe imagini …

Un alt lucru care mie mi se pare că nu ar trebui să lipsească de la niciun astfel de cumptor modern, este ceasul ce are grijă să vă anunțe atunci când mâncarea dumneavoastră este gata pentru a fi servită. Îl veți seta înainte să introduceți preparatele, aproximând dumneavoastră timpul în care acestea ar fi gata, iar când timpul se va termina veți fi atenționați printr-un semnal sonor. Nu trebuie să mai stați mereu în picioare dând târcoale cuptorului pentru a vedea dacă mâncarea este gata! Acest sistem a fost special conceput pentru ca dumneavoastră să nu mai ardeți niciodată cina ori prânzul familiei.

Că tot v-am menționat mai sus de sisteme de siguranță, unul dintre acestea este acela pentru întreruperile de gaz, ce pot produce adevărate catrastofe. În cazul în care flacara se stinge și gazul este întrerupt în mod automat, acest sistem de siguranță oprește gazul, pentru ca dumneavoastră să fiți feriți de accidentele neplăcute ce pot interveni. Având un astfel de cuptor inteligent, singura grijă pe care trebuie să o aveți este aceea de a pregăti mâncarea, deoarece de restul lucrurilor se va ocupa el.

Trebuie să știți că nici curățarea acestuia nu va fi o problemă și asta datorită faptului că interiorul cuptorului este emailat, ceea ce înseamnă că vă permite să-l curățați rapid, fără efort, doar printr-o simplă ștergere de fiecare dată când ați terminat de gătit. Ventilatorul pentru răcire are rolul de a răci după cum v-ați dat seama componentele electronice și părțile exterioare ale cuptorului, pornind automat de fiecare dată când acesta este stins.

Zanussi ZLB331N este un cuptor incorporabil iluminat în interior, ce vine cu afișaj LED, timer, rotisor, grill cu suprafață mare, 2 grătare combi, o tava de aluminiu pentru prăjituri și încă una colectoare. După cum ați putut observa și din imagini, acesta este de culoare neagră, lucru ce mie îmi place foarte mult, deoarece mi se pare mai deosebit în comparație cu alte cuptoare clasice. Tot ce vă rămâne după achiziționarea acestuia este să pregătiți pentru dumneavoastră și pentru întreaga familie cele mai delicioase rețete, de care să vă bucurați împreună cu cei dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.