Zanussi ZWS3101

Căutați o mașină de spălat rufe ieftină și eficientă? Am găsit soluția ideală pentru dumneavoastră! Zanussi ZWS3101 este o mașină de spălat cu încărcare frontală, ce poate spăla până la 5 kg de rufe cu o viteză de centrifugare de 1000 rotații pe minut. Chiar dacă mașinile de spălat mai noi au o capacitate ceva mai mare de spălare, acesta nu poate fi considerat neapărat un dezavantaj în cazul în care familia dumneavoastră nu este atât de numeroasă.

Deoarece dimensiunea și frecvența de spălare pot varia, mașinile de spălat Zanussi sunt create astfel încât să vă ajute să economisiți timp, energie și apă la fiecare spălare. Cheltuiți mai puțin și ajutați mediul economisind energie și apă. Orice lucru contează, iar mașinile de spălat clasa A+ de la Zanussi nu fac excepție. Pentru economisirea optimă a energiei, acestea funcționează cu un nivel scăzut al consumului de energie și apă. Economia făcută de această mașină de spălat rufe va putea fi observată odată cu primirea primei facturi de curent electric.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Probabil sunteți curioși să aflați cu ce fel de programe vă întâmpină. Ei bine, nu-i lipsesc programele importante, prezente la mai toate mașinile de spălat rufe. Putem menționa câteva dintre ele: bumbac, spălare lână, sintetice, consum redus de energie, colorate, sport, mix, delicate, spălare manuală, cămăși și nu în ultimul rând programare întârziată. Funcția pentru programare întârziată vă stă la dispoziție pentru a spăla chiar și atunci când nu sunteți acasă, deoarece această mașină se adepteaza nevoilor dumneavoastră și nu invers. Tot ce trebuie să faceți este să-i puneți detergentul și balsamul de rufe, iar aceasta va porni singură la ora setată de dumneavoastră.

Un sistem foarte inteligent pe care îl veți găsi la această mașină este sistemul de protecție împotriva inundațiilor. Stați liniștiți, deoarece accidentele se întâmplă, însă nu la dumneavoastră acasă. Cu acest sistem foarte bine gândit, mașina dumneavoastră de spălat nu va crea niciodată probleme, deoarece aceasta are în alcătuirea ei un senzor ce oprește apa, atunci când nivelul acesteia crește. Podele dumneavoastră vor fi în siguranță întotdeauna datorită acestei noi tehnologii.

O altă funcție menită să economisească apă și energie electrică este Fuzzy Logic. Datorită acestui sistem, mașina dumneavoastră își va lua apa necesară în funcție de încărcare pe care o are. Dacă doriți să spălați, însă nu la capacitate maximă, aceasta vă dă posibilitatea de a o face, luându-și cantitate exactă de apă. Veți economisi în acest mod timp, energie electrică și apă.

Zanussi ZWS3101 este o masian de spălat rufe foarte accesibilă, raportul calitate – preț fiind unul foarte bun. Merită achiziționată, deoarece cu siguranță aceasta va reuși să facă fată cerințelor dumneavoastră, adaptându-se ori de câte ori este nevoie, programului dumneavoastră. Odată cumpărată, veți primi garanție de 2 ani pe care o puteți extinde în cazul în care doriți, cu încă 12 sau 24 de luni, contracost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.