Oregon Scientific WS909

Indiferent de stilul de viață pe care îl duci întotdeauna e bine să îți faci timp și să îți alinți simțurile. De aceea vă recomand cel mai bun și mai eficient dispozitiv care vă poate relaxa complet. De la design și până la funcțiile acestuia cu Oregon Scientific WS909 veți simți cum natura poate încăpea într-o cameră.

Oregon Scientific WS909  este un dispozitiv care îți va stimula toate simțurile și care te va face să te relaxezi și să uiți de toate grijile și problemele cotidiene. Acest aparat este construit din lemn, astfel îmbinând aspectul natural cu o lumină ce strălucește delicat ce vă va creea un mediu liniștit, calm și relaxant.

Oregon Scientific WS909  mov deschisOregon Scientific WS909 galbenOregon Scientific WS909 mov

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Aspectul natural al acestui aparat este completat de efectele sonor și mirosurile fine, oferindu-ți astfel un simț al păcii interioare și calmului greu de obținut până în prezent. Iar dacă te-ai plictisit de sunetele integrate poți oricând să schimbi cu muzica ta preferată cu ajutorul unui ipod sau a unui MP3 player. Trebui numai să introduci o mufă jack în MP3 și una în acesta aparat. Pentru a vă bucura de acest miros fin trebuie doar să puneți un pahar cu apă și câteva picături de aromă în interiorul său și de restul se va ocupa el.

Având integrată o tehnologie avansată cu acest dispozitiv nu mai ai nevoie de lumânări parfumate sau de alte surse de căldură deoarece acesta folosește ultrasunete. În același timp acesta poate fi lăsat să emane parfum oricât dorești, față de celelalte aroma terapie care funcționau cu lumânări și trebuia să le stingi când plecai din cameră. Indiferent că e deschis sau închis aceasta reprezintă o decorațiune liniștitoare pentru acasă și un cadou excelent pentru familie și prieteni.

Scientific WS909  are și alte funcții speciale precum: indicator apă scăzută (în momentul în care nu mai are apă acesta vă va avertiza), sleep timer (poate fi programat când să se închidă), iluminare (din ce am observat acesta are 2 culori și anume mov și galben care se pot schimba), și funcția sigură de difuziune care adaugă ceață chiar și în condiții de vreme uscată. În plus pentru un control de la distanță acesta este dotat și cu telecomandă.

One thought on “Oregon Scientific WS909”

  1. Pingback: Aroma-terapie ultrasonic Oregon Scientific WS903 Review
  2. Trackback: Aroma-terapie ultrasonic Oregon Scientific WS903 Review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.